Hyggelige hilserne fra hvalpekøberne

Kjærskov Black Ask

Ask / Nico er hos Ulla i Nibe. Ham skal med på jagt og bliver trænet i DRK. Ham er glad for børne i familen. Nico er god til lege og Anders er superboldspiller sammen med ham.

Kjærskov Black Tilly

Tilly kaldenavn i hverdagen er Balou. Hun er en hund, som tager alle med storm. Klog og kvik, og er med på mange ture sammen med Dorthe og Kaspar. Balou er begyndt med aguility og har vundet et klubmesterskab. TILLYKKE til Balou og Dorthe. Kaspar har Balou med på jagt og i skoven, det har fået en rigtig god jagthund / kammerat

Kjærskov Black Askær

Askær / Ian trives godt hos Anna Katrin I Norge. Han har fået et cert og blevet Norsk Viltsporchampion. Han er en glad hund med stor arbejdes glæde.

Kjærskov Black Balder

Balder har et godt netværk om sig hos Mette og Birk i Klarup. Hans gode ven (Mettes far) kommer og lufter ham midt på dagen. Balder er nem at træne og altid glad. Balder har været med på ferie, Mette og Birk har sendt det smukke billed fra turen.

Kjærskov Black Thor

Thor er en glad hund som kan lide at komme på tur med familien, at undersøge ting meget grundig. Birgit, Steen og Laura er glade ved ham og hans kunster.

Kjærskov Black Hjalte

Hjalte hedder nu Sizzla ( er 2 år på billedet). Nete og Sizzla skal flytte til Sverige. Legesyg og fuld af sjov er han , men en dejlig hund i hverdagen og god til at værer sammen med andre hunde. Vi ønsker Nete og Sizzla held og lykke i Stockholm.

Kjærskov Black Tinka

Tinka er en glad og dygtig hund i hverdagen, og så hjælper hun familen med at finde nye pladser til deres sko, men hun passer på at de ikke går i stykker. Hun bliver trænet i DCH i Nibe. Alle i familien er glade ved hende.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.01 | 04:07

Hej Henning.
hvordan ser det ud med hensyn til Hvalpe fra Selma ???????

...
04.04 | 20:19

Hej Malene
Vil du sende mig en mail på bondenhvk@gmail.com eller kontakte mig via telefon på 21772453 så skal jeg med glæde besvare dine spørgsmål
Vh Henning

...
04.04 | 14:24

Hej har i nogle tæve hvalpe, og hvad vil den komme til at koste.

...
06.05 | 21:43
Tyra´s hvalpe har modtaget 4
Du kan lide denne side