Loke og Selma hvalpe

Texas - 2015 Hvalp efter Selma og Cæsar.

25.03.2017 

Selma og Loke hvalpe er født . Hvalpene er  5 sorte tæver , 1 sort hanhund og 1 gul hanhund.  

Der var reservation på alle hvalpene. 

Selma ude i forårs solen to dage før hvalpene blev født.
Hvalpene 9 dage
En glad Selma med en bold. 2016
Labrander Loke - hvalpenes far

Helen og Arne fra kennel Labrander fortæller om LOKE

Labrander Loke:

Loke er født her hos os i Kennel Labrander 04.05.2011 og har altid boet hos os. Han er vokset op sammen med sin mor, sin mormor og et par mostre, så han har været omgivet af tæver hele livet. De har nok forkælet ham lidt, da han er vores eneste hanhund, men de har også lært ham at omgås tæver/ældre hunde med respekt, og det kan vi sagtens mærke på ham, når vi er til udstillinger eller andre arrangementer med mange hunde. Her er han rolig, holder kontakt til sin fører og er aldrig upassende eller aggressiv overfor hverken hanhunde eller tæver. Selv hvis han presses bagfra af en anden hanhund i udstillings ringen, er Loke rolig og upåvirket og passer sit ’job’.

Herhjemme er han også rolig og rimelig velopdragen. Han kommer prompte på indkald, uanset hvad han har gang i, også hvis han f.eks. går ud af døren sammen med en af tæverne, når de er højløbske, så kan vi altid blot kalde ham ind igen. Han er kælen og meget social overfor gæster i huset. Sidder ofte og gerne på skødet af hvalpekøbere, der sætter sig ned på gulvet for at komme tæt på hvalpene, og vi har tit oplevet, at hvis en hvalp har lagt sig for at sove, og en fremmed vil røre ved den, så kommer Lokes hoved imellem, blid anvisning, og så nus mig i stedet, synes han at sige.

Loke er sort og bærer gul. Han er AA på hofter og 00 på albuer. Han er fri for PRA, EIC, CNM og HNPK (tørnæse). Hans indeks er 113 pr 05.01.2017.

Loke er udstillet en del gange, og han har certifikater både i Danmark og i Tyskland. Loke bruges på alm. Jagt, og han henter med stor glæde alt, der bliver skudt for ham.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.01 | 19:59

Hej.
Er der ledige hvalpe i 2020?

...
26.12 | 17:20

Hej igen.
Glemte vist at skrive min mail adr ?
Her er den..

...
22.01 | 04:07

Hej Henning.
hvordan ser det ud med hensyn til Hvalpe fra Selma ???????

...
04.04 | 20:19

Hej Malene
Vil du sende mig en mail på bondenhvk@gmail.com eller kontakte mig via telefon på 21772453 så skal jeg med glæde besvare dine spørgsmål
Vh Henning

...
Du kan lide denne side